Administrativní pracovník/ice / asistent/ka Ústí nad Labem

Plat:
11000 - 14000 Kč
Vhodné pro:
OZP
Město:
Ústí nad Labem
Okres:
Ústí nad Labem
Počet míst:
1
Hodin týdně:
20
Tento inzerát je přebírán z veřejně dostupného zdroje Úřadu práce České Republiky.
Provozovatel webu Prace-brigady.cz nezodpovídá za aktuálnost této inzerce. Inzerce je denně aktualizována.

Popis pozice

Požadujeme: preciznost, zodpovědnost, komunikativnost. Hledáme člověka, který bude rád pomocnou rukou ostatním členům týmu (bude zakládat doklady do šanonů, zajistí kancelářské potřeby, naskenuje potřebné dokumenty, pošle našim zákazníkům přání k narozeninám, připraví přehlednou tabulku atd.).

Nutností je znalost práce na PC, s tiskárnou a skenerem. Je potřeba se orientovat v Google aplikacích (minimálně Gmail, Google disk, Google kalendář).

Uvítáme i šikovného absolventa/absolventku, který se nebojí učit nové věci.

Být OZP je nutností, jsme sociálním podnikem a zavázali jsme se zaměstnávat lidi s postižením. Nabízíme pracovní smlouvu na dobu určitou jednoho roku, následně dle dohody na dobu neurčitou.

Zaměstnanecké výhody: Flexibilní pracovní doba, možnost domluvit se na rozšíření úvazku, pohodový tým, podpora a zaškolení, nabídka vzdělávání, 3 dny sick days, 5 týdnů dovolené, přizpůsobení pracovního místa dle typu postižení

Prosíme zájemce, aby zaslal životopis a motivační dopis emailem. Instrukce k tomu, jak se přihlásit do výběrového řízení je nutné si přečíst na našich webových stránkách https://www.2fabion.cz/l/hledame-posilu-do-tymu/







Chcete se dozvědět o podobné pozici jako první?



Kontakty

Název společnosti:
2Fabion s.r.o.
Telefon:
E-mail:
Odpovědná osoba:
Dagmar Francová
Reference:
67048086