Právník Kanceláře vedení úřadu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Plat:
25280 - 37170 Kč
Vhodné pro:
OZP
Město:
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Okres:
Praha-východ
Počet míst:
1
Hodin týdně:
40
Tento inzerát je přebírán z veřejně dostupného zdroje Úřadu práce České Republiky.
Provozovatel webu Prace-brigady.cz nezodpovídá za aktuálnost této inzerce. Inzerce je denně aktualizována.

Popis pozice

Upřesňující údaje:

Nástup dle dohody.



Charakteristika vykonávané práce: výkon komplexních právních činností v jednotlivých oborech státní správy, samosprávy včetně zastupování veřejných zájmů v soudních sporech. Poskytování všeobecných právních služeb a právní ochrany. Kvalifikační předpoklady vzdělání pro výkon práce v 11. platové třídě: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu.

Jiné požadavky pro vykonávanou práci: státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost, znalost českého jazyka, administrativní dovednosti, velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC, velmi dobré komunikační schopnosti a organizační dovednosti, přesnost, spolehlivost, pečlivost a flexibilita, řidičské oprávnění skupiny B výhodou.



Zaměstnanecké výhody:

stabilní zaměstnání se zaručeným termínem výplaty, příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv, osobní příplatek po zkušební době, příspěvek na stravování (stravenková karta Edenred Card), 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku (Sick day), příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí a při odchodu do starobního důchodu, možnost umístění dětí zaměstnanců do mateřské školy, výborná dopravní dostupnost (pracoviště se nachází přímo v centru města), možnost úpravy pracovní doby u zaměstnanců s malými dětmi, firemní akce v podobě poznávacích výletů, práce vhodná pro absolventy, zaměstnanecké telefonní tarify.

Chcete se dozvědět o podobné pozici jako první?



Kontakty

Název společnosti:
MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV
Telefon:
326 909 103
E-mail:
Odpovědná osoba:
Radek Dünebier
Reference:
67048595