Tvůrce itinerářů pro cestovatele na platformě Worldee ? Z domova (online/remote)

← zpět na přehled pozic
Plat:
0 - 5000 Kč za úkon
Práce z domu:
ano
Požadované vzdělání:
Středoškolské - maturita
Jazyky:
Český
Typ úvazku:
Brigáda, Zkrácený
Vhodné pro:
Bez praxe, Rodičovská dovolená, Od 15 let, Ukrajina

Popis pozice

Umíš tvořit cestovní itineráře a podrobně plánovat cesty do zahraničí? Ať už itineráře děláš v rámci sektoru cestovního ruchu, v rámci jiného zaměstnání nebo jen pro sebe či přátele při poznávání světa, najdeš u nás v této roli uplatnění.

Nejdřív si vybereš, pro kterou destinaci itinerář naplánuješ a navrhneš v rámci webové šablony veškeré organizační náležitosti. Dej si záležet na kvalitě textu a fotek, protože ty jsou nejdůležitějším kritériem, podle kterých se pak zájemci o cestování bez průvodce rozhodují. Samozřejmostí je, aby cesta dávala logisticky hlavu a patu.

V další fázi tvorby a finalizace itineráře si s naším obchodním oddělením potvrdíš vybrané zpoplatněné služby v rámci itineráře, jako je ubytování, místní dopravu či další nutné náklady na cestu. Samotná tvorba jednoho obsáhlého itineráře v naší administraci trvá 5-10h práce v návaznosti na délku plánované cesty a další specifika. Více najdete na: https://www.worldee.com/cz/page/self-guide.

Požadavky na uchazeče

Takto vidíme ideálního kandidáta/kandidátku:

-> Cestování máš v krvi, víš jak to chodí při cestování a dokážeš to zohlednit ve svém itineráři.
-> Písemný projev v češtině máš výborný a máš skvělý cit pro výběr fotek do itineráře.
-> Máš rád/a ve věcech pořádek a dokážeš si vše zorganizovat/prioritizovat.

Nabídka

-> Práci snů - pasivní příjem skrze plánování cest.
-> Finanční ohodnocení odvíjející se od prodejů tvých itinerářů - procenta z prodeje služeb nebo na základě jiné domluvy. Procenta se počítají z ceny celé cesty.
-> Společně se současným týmem Ti vše důkladně vysvětlíme, předvedeme a ty tak budeš moci tvořit kolik cest budeš chtít.
-> Rozvíjet smysluplný projekt, díky kterému mohou lidé vystupovat ze své komfortní zóny.
-> Být součástí ryze českého cestovatelského start-upu.

Poznámka

Máte zájem stát se tvůrcem itinerářů pro cestovatele na vlastní pěst? V odpovědi na tento inzerát přidejte odpovědi na následující otázky - "Proč chceš s Worldee spolupracovat?", "Jaké itineráře do jakých zemí chceš přidávat?" a "Jaké máš zkušenosti s tvorbou cestovních itinerářů?". Přejděte rovněž na tuto webovou stránku - https://www.worldee.com/cz/page/self-guide - a vyplňte krátký formulář pod tlačítkem "Chci si vydělávat". Těšíme se na spolupráci.

Odpovědět

Chcete se dozvědět o podobné pozici jako první?



Kontakty

Název společnosti:
We travel the world, s.r.o.
Adresa:
Olomouc
Telefon:
+420775448222
E-mail:
poslat e-mail
Odpovědná osoba:
David Mulica
www:
https://www.worldee.com/cz/page/self-guide

O firmě

Měníme cestování a propojujeme lokální průvodce a tvůrce cestovních itinerářů s cestovateli z celého světa.

Worldee je platforma, která pomáhá lidem jednoduše, levně a autenticky objevovat svět. Tvoříme marketplace cest, kde spojujeme zkušené cestovatele, kteří si vydělávají cestováním, s těmi, kteří se na cestu chtějí vydat. Na naší platformě si tak můžeš koupit cestu třeba na Island, do Mexika nebo na Zanzibar a vše máš v ceně – letenky, ubytování, auto nebo další zážitky a v případě zájmu i průvodce.